Wij zijn deskundig op het gebied van arbeidsmarkt, beroepen en opleidingen.

Op dit gebied ondersteunen wij onze opdrachtgevers met onderzoek, advies, het ontwerpen van beleid, projecten en instrumenten en het uitvoeren daarvan.

External image

Wie zijn wij

Wij zijn deskundig op het gebied van arbeidsmarkt, beroepen en opleidingen. Op dit gebied ondersteunen wij onze opdrachtgevers met onderzoek, advies, het ontwerpen van beleid, projecten en instrumenten en het uitvoeren daarvan.
Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, brancheorganisaties, vakbonden, ministeries, opleidingsfondsen, kennisinstellingen, scholen, UWV, gemeenten en provincies. Ook leveren wij regelmatig bijdragen aan internationale onderzoeken en verkenningen.

We beheersen alle disciplines die nodig zijn bij vorming en uitvoering van arbeidsmarkt- en opleidingsbeleid. Cruciaal is, dat ons werk leidt tot inzichten, instrumenten en projecten, waar de opdrachtgever echt iets mee kan. Concrete en haalbare oplossingen.

Altijd is de rode draad onze materiedeskundigheid met betrekking tot arbeidsmarkt en opleidingen.
Op deze website vindt u informatie over projecten die wij hebben uitgevoerd, de mening van onze opdrachtgevers over ons en publicaties.