Haalbare oplossingen

Als beleidsmedewerker en onderzoekscoordinator binnen OTIB, heb ik met Rijnland Advies te maken op twee gebieden: onderzoek en projectondersteuning. 

Projectondersteuning heeft Rijnland Advies mij onder andere geleverd bij het ontwerp en de implementatie van de Ontwikkelingsstimuleringsregeling en bij TopStarters, regionale dagen voor nieuwe medewerkers in onze branche. Het bureau heeft ons hierbij creatieve, soms gewaagde, maar altijd haalbare oplossingen geboden. Ze werken hard, komen hun afspraken na. Daarbij werkt het bureau goed samen met onze interne medewerkers en met onze externe “klanten”. 

Op het gebied van onderzoek levert Rijnland Advies gedegen werk. Men werkt snel als dat nodig is. Men komt altijd met een heldere rapportage, met een analyse die hout snijdt, en met adviezen die praktisch bruikbaar en haalbaar zijn. 

Joep Hendriks
OTIB